Planerade valpar

Valpar planeras till ht 2017

Tiken till framtida valpar är Hyzz Nyfikna Norpan, en fodervärdshund. Anna-Carin Andersson, som äger Hyzz Bonuz Svarte-Petter, ville ha en hund till då hennes dotter Dessie var mycket intresserad av att träna hund. När de väl kommit i gång och var på väg att börja tävla kom Dessie med i ungdomsSM i gymnastik (tror jag det var). Av någon mycket konstig anledning valde hon att satsa på detta 🙂

Med andra ord, Norpan är MH testad och HD A/ED O och fungerar mycket bra i olika miljöer, en jättetalang i agility (enligt uppgift) och bastränad i lydnad. Nu i maj tävlade vi appell spår och blev uppflyttade till lägre. Jag väljer att ta valpar på denna hund av två anledningar:

  1. Stamtavlan, något jag tror mycket på. Jag hade även äran att få ha hennes bror (Hyzz Nicke Nyfiken) hemma i 1,5 år och jag älskade denna hund. Nu när Norpan varit här hemma sedan november 2016 har hon även intagit mitt hjärta!
  2. Ett bra MH tillsammans med en mycket bra på/av knapp på denna aktiva hund. Fungerar mycket bra i olika miljöer. Jag har haft henne hemma ett tag nu och hunnit testa henne lite. Norpan är mycket lätttränad, social, hanteringsvänlig, aktiv, orädd, skottfast, älskar att kampa/leka, snäll mot allt och alla (dock ej menlös), valltalanger och matgalen… b.la.

Hane är i skrivandets stund ej bestämd!

Är du intresserad, hör av dig!

 

Annonser